1 års fødselsdag pynt – det er noget du skal bruge som forælder

1 års fødselsdag pynt – det er noget du skal bruge som forælder

28. juli 2019 0 Af asadmin

Kender ikke til hvilken form for pynt du skal bruge til dit barns fødselsdags? Det gør jeg i hvert fald. Det skal selvfølgelig være noget 1 års fødselsdag pynt. Det er noget du skal bruge til dit barns første fødselsdag, men ikke den næste. Der skal du bruge året efter fødselsdagspynten. Det giver naturligvis sig selv, men det er noget nogle skal lære før de forstår det.

Hvad er 1 års fødselsdag pynt?

Det er jo ikke noget der er svært at regne ud kan man sige, medmindre man ikke har særlig meget hjerne. Det er meget simpelt bare pynt som man kan bruge til en 1 års fødselsdagsfest. Derfor hedder, eller kalder man det for, 1 års fødselsdag pynt. Det giver jo god mening kan man da sige. Jeg ved ikke hvorfor man ikke skulle kunne regne den lille hjernevrider ud, men det er der nogen som ikke kan. Det er jo trist, men det er sikkert noget de lærer engang. Det er jo ikke ligefrem fordi man ikke skal kunne regne sådan noget ud som voksen. Jeg er ikke ligefrem nogen form for guru, indenfor at være klog og have stor hjerne. Jeg kan dog alligevel sagtens regne en simpel tekst ud, hvis det faktisk står i navnet på den. Det er måske kun dem med meget lidt “big brain”, som jeg faktisk forklarer det her for, men det er alligevel noget jeg føler jeg bliver nød til.

Mit 1 års fødselsdag pynt var en succes

Jeg har som sagt selv brugt det her pynt og det var jeg super glad for kan jeg sige. Det var jo ligefrem noget alle kom og komplimenterede mig på, altså min pynt. Det er jo ikke altid at en mand får den slags komplimenter, men det var det så den dag. Jeg fik faktisk bare bestilt en stor pakke med pynt og vejledende instrukser til også. Jeg er meget glad for mine instrukser, for ellers havde jeg aldrig fået det hele op og hænge flot nok. Jeg kan ikke andet end at anbefale bare at købe en stor boks, med pynt og så ellers bare få hængt op. Det er en meget lettere proces, end hvis man selv skulle ud og købe det hele ind hele tiden. Det er da kun noget man kan få tid til, hvis man ikke har andet at lave, end bare at sidde derhjemme.

Det var alt for i dag mine kære læsere.