Damesko – tid til at jeg forklarer om dem endnu en gang

Damesko – tid til at jeg forklarer om dem endnu en gang

29. maj 2019 0 Af asadmin

Damesko er en ting for sig selv. Jeg ved ikke utrolig meget om dem, men det er fordi kvinder er kuk i hovedet. Hvis nu de var lidt mere normale, kunne man jo nok få en ordentlig forklaring nogle gange. Det handler dog om at jeg i min uvidenhed, er begyndt at regne gåderne ud omkring dem. Det er noget jeg har brugt lang tid på og jeg er blevet meget interesseret over tid.

Damesko – vigtige for mænd?

Det handler om at damesko er noget helt for sig selv, i forhold til andre sko. Det er hverken mandesko eller unisex, men noget helt tredje, hvilket er meget specielt. Det er noget, som mænd helt sikkert ikke har fundet på, da det er for komplekst for os. Det er ikke noget alle vil kunne finde ud af, selvom de bruger den dobbelte tid, som jeg har. Det er nemlig sådan at kvinder dømmer hinanden m e g e t. Det er ikke noget mænd gør meget ud af. Det er derfor at kvinder har fundet på at have sko helt for sig selv. Det er noget som de selv kan kigge på og noget de selv kan bedømme hinanden på. Det er ikke noget jeg ville kunne, selvom jeg prøvede. Damesko er virkelig en kategori for sig selv. Hvis jeg havde mandesko på og en anden mand komplimenterede dem ville jeg tro at han kunne lide dem. Hvis en kvinde har damesko på og en anden kvinde komplimenterede dem tænker de noget andet. De tror at der er noget galt med dem så. Det giver ikke mening.

Damesko er da noget helt for sig selv

Jeg ville aldrig kunne blive sur eller mistroisk, hvis jeg blev komplimenteret af en mand. Det er noget der kaldes bromance og alle mænd kan få det med hinanden. Det er noget helt andet for kvinder og jeg tror det bunder ud i noget med damesko. Det er noget jeg har researchet i, i flere år, så jeg ved hvad jeg snakker om. Hvis en kvinde bliver sur eller mistroisk overfor komplimenter er det pga. hendes sko. Det er simpelthen fordi de sidder for dårligt og gør ondt på hende. Via hendes sko og hendes fødder bliver hele kvinden sur og tvær. Det er jo ikke meningen at sko skal gøre ondt og det gør damesko. Det er min konklusion, så kvinder, brug nu bare unisex.