Drikkevandskølere – din måde til let at få dejligt koldt vand

Drikkevandskølere – din måde til let at få dejligt koldt vand

22. juli 2019 0 Af asadmin

Hvis du ikke har drikkevandskølere på dit arbejde eller andre steder hvor du er, har du det hårdt. Hvad skal der til før du går imod dem der bestemmer og beder meget bestemt om at få en. Det er noget af det vigtigste man kan få til en virksomhed i hvert fald. Det er vigtigt at de ansatte får noget at drikke og det er meget bedre for de ansatte, hvis det er dejlig koldt.

Jeg elsker drikkevandskølere

Hvis ikke jeg havde drikkevandskølere på mit arbejde, ville jeg altid købe noget usundt, men koldt. Det er ikke fordi jeg bare skal have noget usundt, men fordi jeg skal have noget koldt. Det er faktisk noget af det vigtigste for mig når jeg drikker. Det skal være så koldt, som muligt og så må det gerne smage også. Det er dog ikke nødvendigt. Hvis ikke jeg kan få noget koldt vand, vil jeg ikke kunne klare at gå igennem hele arbejdsdagen. Derfor er jeg meget tilfreds, med at kunne sige at mit arbejde faktisk har drikkevandskølere. Hvis ikke de havde det, kunne det faktisk godt være at jeg bare havde sagt op. Det er virkelig noget af det vigtigste for mig at jeg kan drikke noget vand og det er koldt og friskt.

Det er også hårdt når man ikke kan få lov til at gøre noget der er meget basic. Det er jo ikke fordi det ville koste en million milliarder at få en drikkevandskøler på arbejde måske endda to drikkevandskølere. Det ville faktisk være en god ting for alle virksomheder. Det er også en sundere mulighed i forhold til alt det andet.

Flere drikkevandskølere på praktiske steder – tak

Hvis ikke det er muligt at få en drikkevandsbeholder udendørs, måske der hvor folk går ture eller andre steder, synes jeg det er for dårligt. Jeg synes i hvert fald at det burde være muligt at kunne gå udendørs, uden at skulle medbringe vand. Det er da for hulan en menneskerettighed at få drikke. Det er ikke noget jeg vil kalde i orden, så at lade være med at sætte vandstandere op. Jeg har brug for noget at drikke nogle gange når jeg er udenfor og går tur og det er derfor jeg har brug for det her.

Hvis ikke du går med til at sætte drikkevandskølere op udendørs, laver folkes oprør og det er ikke sjovt for nogen.