Verdens kendte Advanced Nutrients – er et kæmpe hit

Verdens kendte Advanced Nutrients – er et kæmpe hit

14. november 2019 0 Af asadmin

Advanced Nutrients er et super lækkert produkt som har været på markedet i rigtig mange år. Hvis man er lidt nørdet og glad for at udfordre sig selv med sin gødning, så er Advanced lige noget for dig. De har nemlig nogle helt unikke produkter som ingen andre har, hvilket gør dem til noget helt særligt og enestående på markedet, både deres grundgødning og additiver er meget spænende og arbejde med, jeg har personligt selv ikke prøvet alle deres produkter endnu, men jeg har prøvet en del af dem med stor succes. 

Verdens kendte Advanced Nutrients – er et kæmpe hit

Jeg har både groet med Sensi Coco Grow og deres Sensi Grow serie, og så har jeg også prøvet nogle af deres fantastiske og enestående additiver, som jeg vil komme ind på lidt senere. 

Sensi Coco Grow er en 2 komponent npk gødning, som giver et mere konsekvent resultat med et rigtig godt og tilfredsstillende udbytte. Det fede ved Advanced er at man ikke skal justere PH værdien i vandet selv. Med dens fantastiske teknologi og udvikling af produktet, justere gødning selv ph værdien i vandet. Hvilket gør det nemt og billigt at gøde med. Planterne elsker Advanced produkter, det er helt tydeligt på den hurtige og effektive måde de udvikler sig på.

Sensi Grow bruger jeg når jeg gro’er i jord, Advanced står virkelig inde for deres unikke produkter med hånden på hjertet. Det er en af de bedste og mest effektive produkter efter min mening. Jeg vil dog anbefale at man kun bruger NPK første gang man bruger Advanced. 

Lige nu kan du også få et micro usb kabel – læs med her!

En varm anbefaling

Jeg har både brugt både BIG BUD og BUD CANDY når jeg har tilføjet additiver, produkterne taler for sig selv. BIG BUD giver dit produkt en størrelse og kompakthed som man allerhelst gerne vil opnå. Hvor BUD CANDY giver en forrygende duft og smag til produktet. Advanced har til forskel fra andre brands været rigtig dygtige til at lave en lang serie af additiver (ekstra tilsætning), som kan berige og hjælpe dine planter på flere forskellige måder alt efter produktet eller produkterne man vælger fra deres additiv serie. Advanced er en gødnings serie til dem som gerne vil nørde lidt, som jeg også startede ud med at skrive. Det er til dem som gerne vil lege med flere forskellige komponenter uden at det bliver svært eller besværligt. Så herfra er mine varmeste anbefalinger 😊